Contactează-ne

Vrei să lucrăm împreună sau ești interesat să participi la un curs și ai nevoie de mai multe detalii?

Programează o conversație de 15 minute cu noi, pentru a afla dacă putem lucra împreună.

Clienți mulțumiți

Foarte mulți ani am studiat și am căutat soluții să-mi îmbunătățesc performanța și claritatea în obiective. Abia după ce am început să lucrez sesiunile cu Laura am realizat cât timp am pierdut încercând "să merg singură". Anul acesta, performanța mea a crescut cât în alți 3 ani. Datorită sesiunilor cu Laura reușesc să identific mult mai repede blocajele care mă împiedică să merg mai departe si, în același timp, îmi îmbunătățesc relațiile cu cei din jurul meu. Mai mult de atât, claritatea mă ajută să iau decizii de bussines pe termen mediu si lung.
Mădălina Ștefan
Antreprenor
Frecvent, nu realizăm importanța pauzei pentru a reflecta, și anume aceea de a da perspectivă. Analizând împreună cu un business coach modul de lucru și mecanismele de interacțiune, ajungem să identificăm aspectele ce trebuie corectate pentru a asigura succesul business-ului, al echipei și al propriei persoane. Lucrând cu Laura, am descoperit în ea profesionistul pe care te poți baza în procesul de evaluare și creare a perspectivei, iar calitățile care o recomandă sunt obiectivitatea, experiența de 20+ ani în mediul de afaceri, precum și dedicarea pentru succesul clientului.
Petra Vieru
COO Albim Net
Laura te ascultă cu sufletul, este cu tine 200% şi pentru tine, se implică cu toată fiinţa ei şi urmareşte un singur obiectiv: BINELE TĂU. Te simţi confortabil atunci când te invăluie cu căldura ei şi te ghidează cu blândeţe către sufletul tău. Eşti un om minunat, dragă Laura, te imbratişez cu inima.
Mihaela Pușchin
Manager HR
Cum am ajuns să fiu omul de azi? Cum am reușit să îmi schimb mindsetul și în mod implicit viața ? Cu ajutorul coach-ului meu Laura Niculescu. Am lucrat intens câteva luni de zile, ea a fost alături de mine și s-a implicat 101% pentru a mă ajuta sa conștientizez unde sunt blocajele mele și cum să le depășesc. Nu pot să vă spun în cuvinte cum toată viața mea s-a așezat, cum fiecare plan din viața mea s-a armonizat, cum se bucura cu mine de fiecare realizare și cum avea toată încrederea în mine că voi reuși orice îmi propuneam.
Oana Mihaela Panica
Specialist Marketing