Harta relației

Radiografie a relației interpersonale

sub forma unui manual util pentru relația ta

Programează o conversație de 15 minute cu mentorii RestartZone pentru a înțelege mai bine ce Beneficii îți aduce Harta Personală

HARTA relației

Informații valoroase despre relații importante pentru tine

Viața noastră se desfășoară prin interacțiuni cu oameni, adică prin relații. Indiferent că este despre relații personale (de cuplu sau de altă natură) sau profesionale sunt cele care ne aduc cele mai multe provocări. Ajung uneori să fie adevărate teste pe parcursul evoluției noastre. 

Ce obții:

  • Motivele reale ale intâlnirii cu o anumita persoană;
  • Claritate în percepția ta despre relație;
  • Claritate în etapele de relaționare;
  • Înțelegi motivele pentru care vă apăsați pe anumite butoane sensibile;
  • Afli sarcinile fiecărui partener în relație;
  • Ți se dezvăluie beneficiile primite și oferite în relație;
  • Vei știi mai precis unde ai de lucru pentru ca relația ta să se imbunătățească.

Harta relației are mai mult sens după ce ai descoperit programele mentale din Harta personală.

Clienți mulțumiți

Harta de relaționare mi-a adus multă claritate și am putut sa văd unde se află acum relația și cum sa mă repoziționez pentru a avea armonie, bucurie și echilibru împreună cu partenerul meu de viață. Este un instrument de foarte mare ajutor dacă iți dorești sa vezi punctele forte și punctele mai puțin în echilibru din relație. Cu ajutorul Laurei am putut sa am o privire sinceră, de ansamblu, a diferitelor programe pe care le rulez în relație și va recomand din toată inima să consultați aceasta harta dacă va doriți sa știți direcția buna în care poate evolua relația.
Dumitrița Roșca
Terapeut
Harta Laurei este în același timp familiară și surprinzătoare, iar pe alocuri copleșitoare. E ca o dezvăluire de secrete. Te determină să fii mai atent la viața ta din prezent și îți ghidează planurile de viitor în direcții pe care le simțeai, dar nu le conștientizai. Pe mine m-a responsabilizat și m-a inspirat în același timp.
Mădălina Ștefan
Antreprenor

Cât te costă și ce primești

Sesiunea durează aproximativ 2 ore și urmărește ca tu să obții claritatea de care ai nevoie pentru a înțelege motivele pentru care acea persoană a apărut în viața ta, ce ai de clarificat, ce provocări și beneficii ai. În acest scop primești:

  • Descrierea etapelor de relaționare și a programelor mentale care afectează relația;
  • Ghidaj pentru interpretarea programelor și a informațiilor primite;
  • Înregistrarea integrală a sesiunii pentru aprofundarea informațiilor.

Preț: 450 lei

Te întrebi dacă ți se potrivește?

Programează o conversație de 15 de minute cu mentorii RestartZone pentru a înțelege mai bine ce Beneficii îți aduce Harta Relației.

Sunt Laura Truța, Mentor Transformațional. În 2018 am apăsat butonul de Restart și am trecut de la angajat la antreprenor. Dupa 19 ani de leadership, profesia de mentor a venit natural, iar tot cea am învățat ca om și leader este acum pus în slujba celorlalți. Am ales ca experiența mea să sprijine alți oamenii, să le arate o cale prin care să aleagă ce le este util, să îi ajute să își observe punctele forte și să aplice ce le este util în procesul de restart –  recalibrare și transformare. 

Rolul meu este de a-i însoți printr-un proces de transformare intenționată, un antrenament prin care modul de a gândi și comportamentul se vor alinia cu scopul de a avea cu adevărat o viață minunată din toate punctele de vedere. 

Pentru că schimbarea este unica constantă în viață, sunt aici să îți ofer o cale prin care să înveți cum să-ți transformi mintea, modul de a gândi, de acum, care genereaza o realitate nedorită, în mintea liberă și creatoare – calea către echilibrul interior.

Experiența m-a ajutat să înțeleg oamenii care caută ajutor în transformarea lor. Fiecare interacțiune mi-a adus bucurie și recunoștință că mi-au permis să contribui la echilibrul lor.  Dincolo de dorințele noastre de a ajunge la rezultate, suntem oameni cu nevoi și reacții mult mai profunde decât ne imaginăm.

Misiunea mea este să te ghidez către tine însuți prin autocunoaștere și conștientizare și să te ajut să obții echilibrul și starea de bine care să te împlinească.

Axat pe viitor, te susțin să dobândești claritate în privința programelor pe care le manifești în relațiile tale.

Harta relației

Harta relației - Claritate prin informații valoroase despre relații importante pentru tine

Programează o conversație de 15 minute cu mentorii RestartZone pentru a înțelege mai bine ce Beneficii îți aduce Harta Relației