Mentoring transformațional

Începe călătoria!

Un MINDSET sănătos implică conștientizare, revizuire, claritate, flexibilitate, echilibru, aliniere.

Te găsești adesea blocat în modele de gândire nefolositoare sau nu ai energie și inspirație în activitățile tale?

Mentalitățile nepotrivite ne sabotează liniștea & starea de bine. La polul opus, un mindset sănătos ne ajuta să gestionăm într-un mod adecvat emoțiile și viața.

Programele Restart Zone sunt menite pentru ca tu să descoperi pas cu pas ce anume te motivează și te susține în fiecare zi să realizezi ceea ce ai plănuit.

Calea spre echilibrul interior

7 Săptămâni în transformare: înveti cum să-ți transformi mintea care generează o realitate nedorită, în mintea liberă și creatoare.

Detalii

Mentorat individual

Cu peste 20 de ani de experiența în mediul de afaceri, misiunea mentorilor Restart Zone este de a te ghida către tine prin autocunoaștere, conștientizare, smerenie, recalibrare și ancorare.

Programează 30 de minute cu noi și vom afla dacă putem începe împreună acest drum.

Detalii

Harta personală

Într-o singură sesiune, accelerezi procesul de autocunoaștere și identifici programele personale și ancestrale. Ai șansa de a descoperi un instrument similar cu un manual de utilizare al vieții. Ai posibilitatea să înțelegi și să observi felul în care comportamentele tale actuale sunt influențate de tipare și programe, dar mai ales poți identifica modalități de acțiune și transformare.

Detalii

Harta relației

Sesiunea urmărește ca tu să obții claritatea de care ai nevoie pentru a înțelege motivele pentru care acea persoană a apărut în viața ta, ce ai de clarificat, ce provocări și beneficii ai.

Harta relației are mai mult sens după ce ai descoperit programele mentale din Harta personală.

Detalii

Începe cea mai importantă călătorie: cea către tine însuți!

Clienți mulțumiți

Am întâlnit-o pe Laura într-un punct realmente dificil din viața mea și, cu ajutorul ei, m-am pus pe picioare. Spun ca m-am pus pe picioare pentru că de la început mi-a explicat că scopul este sa fiu autonom, nu dependent de întâlnirile cu ea. Mi-a plăcut că are o abordare pragmatică, în care stabilești un obiectiv și te sprijină în a-l atinge. Nu e magie, e nevoie de lucru cu sine, dar primești exerciții simple după aplicarea carora ajungi să realizezi că ți-ai schimbat perspectiva și că tot ce îți propui este de acum realizabil cu un preț interior mult mai mic. De asemenea, constați că ai ajuns să te bucuri de procesul care te aduce la destinația dorită.
Șerban Dănescu
Avocat
A fost un exercițiu de smerenie, de a fi în armonie cu mine însumi. Am observat sincronicitatea. Programul a fost o combinatie senzatională de ritm, practică, perseverență și viteza. Adică viață pură. M-a ajutat în special să integrez lecția acceptării. Lucrul în grup a fost o bucurie.
Vlad Nedelcu
Antreprenor
Am participat la acest program la recomandarea unei prietene și îl recomand și eu mai departe. S-a deschis în fața mea un orizont nou de auto-cunoaștere, sens și echilibru. Sunt mult mai centrată, mai puternică și mai prezenta în propria mea viață și în relațiile cu ceilalți.
Gabriela Savu
Antreprenor
Programul mi-a adus echilibru, claritate și acceptare. Am găsit în acest program un grup care să mă susțină în creșterea mea. Uneltele exersate m-au ajutat sa am mai multă claritate pentru ceea ce vreau sa fac și sa accept ceea ce nu pot sa schimb.
Luminița Ciobanu
Web Designer