Calea spre echilibrul interior

6 Săptămâni în transformare
1 nov 2022 - 7 dec 2022

Înveți cum să-ți transformi mintea de acum, care genereaza o realitate nedorită, în mintea liberă și creatoare - calea către echilibrul interior

Programează o conversație de 15 minute cu Laura sau rezervă-ți locul acum

Crești gradul de conștientizare a modului în care gândești și faci lucrurile prin Observare.

Obții claritate în scopuri, alinierea lor cu cine ești tu în interior prin Introspecție și Analiza.

Înveți și practici instrumente de Eliberare și pornești procesul de Transformare a minții libere și creatoare.

Transformă-ți mintea și găsește-ți calea către echilibrul interior

Scopul programului este să ai mai puține reacții pe pilot automat, să descoperi tot mai mult care sunt elementele care te blochează și să înveți să gestionezi situațiile asupra cărora pare că nu ai control.

În acest program vei primi instrumente și mentorat pentru a te conecta din interior la viața ta exterioară  printr-un proces care urmărește:

  • observarea modului în care se întâmplă viața ta, felul în care gândești și acționezi;
  • identificarea filtrelor personale care îți condiționează mintea și generează realitatea nedorită;
  • eliberarea interiorului de ce nu-ți mai folosește;
  • transformarea minții prin folosirea energiei în scopuri creatoare, astfel ajungi la echilibru și împlinire.

Care este programul Cursului?

Modul 1

OBSERVAREA

Exersezi observarea și autoobservarea cu atenția pe acțiuni, comportamente și propriul corp. Evaluezi procesul de observare așa încât să ai și o imagine cantitativă, pe lângă cea calitativă, a vieții tale.

Modul 2

INTROSEPCȚIA

Înveți cum să faci introspecția și cum să o folosești în scop de autocunoaștere și clarificare a ceea ce se întâmplă în interiorul tău, corelat cu exteriorul. Urmărești care sunt beneficiile, conștient fiind de limitele ei.

Modul 3

ANALIZA

Înveți să analizezi rezultatele introspecției și să le sortezi pentru a le folosi în luarea unor decizii, cu privire la ce îți folosește și ce ar trebui schimbat în mintea și în viața ta.

Modul 4

ELIBERAREA PRIN RENUNȚARE

Primul instrument de eliberare este renunțarea la ce nu iti mai folosește. Înveți când și cum să-l aplici.

Modul 5

ELIBERAREA PRIN IERTARE

Al doilea instrument de eliberare este iertarea. Afli când e necesară, cum se face și cum știi că ai finalizat procesul de eliberare prin iertare.

Modul 6

TRANSFORMAREA

Al treilea instrument de eliberare este prin transformare. Înveți cum să transformi emoțiile grele și sentimentele nedorite în ceva benefic pentru viața ta.

Ce beneficii ai dacă participi la acest program?

Clienți mulțumiți

Am participat la acest program la recomandarea unei prietene și îl recomand și eu mai departe. S-a deschis în fața mea un orizont nou de auto-cunoaștere, sens și echilibru. Sunt mult mai centrată, mai puternică și mai prezenta în propria mea viață și în relațiile cu ceilalți.
Gabriela Savu
Antreprenor
A fost un exercițiu de smerenie, de a fi în armonie cu mine însumi. Am observat sincronicitatea. Programul a fost o combinatie senzatională de ritm, practică, perseverență și viteza. Adică viață pură. M-a ajutat în special să integrez lecția acceptării.
Vlad Nedelcu
Antreprenor
Programul mi-a adus echilibru, claritate și acceptare. Am găsit în acest program un grup care să mă susțină în creșterea mea. Uneltele exersate m-au ajutat sa am mai multă claritate pentru ceea ce vreau sa fac și sa accept ceea ce nu pot sa schimb. Folosind introspecția, mi-am descoperit drumul pe care îl căutam de mult.
Luminita Ciobanu
Web Designer
Am participat la acest program dintr-o motivație legată de sănătate iar pe parcursul programului am descoperit că lucrând cu mine, toate lucrurile din jurul meu au început să funcționeze mai bine. Ajungem la un moment în viață când totul pare complicat, greu de rezolvat, poate imposibil, dar învățând câteva mecanisme simple de autoanaliză totul se poate rezolva mai repede decât ne închipuim.
Carmen G.
Antreprenor

Cât te costă Cursul și ce primești

Programul are o durată de 6 săptămâni și urmărește ca tu să obții CLARITATEA de care ai nevoie pentru a te cunoaște mai bine, de a identifica ce anume te blochează și cum să te eliberezi de ceea ce nu-ți mai folosește. În acest scop primești:

  • întâlniri de mentoring în grup (2h săptămânal),
  • materiale care să te ajute în crearea unei perspective lărgite și poate diferită de cea cu care ești obișnuit,
  • tehnici meditative de integrare la nivele mai profunde.

La final înveți și aplici instrumente pe care le vei putea folosi apoi singur, pentru a te pregăti și a-ți îmbunătăți viața, indiferent de condițiile exterioare.

Acest mod de a gândi și instrumentele aferente, o să-ți dea posibilitatea să înțelegi și să observi felul în care te raportezi la realitate și să utilizezi instrumentele de care ai nevoie, atunci când ai nevoie.

Preț: 1690 lei

Te întrebi dacă ți se potrivește? 

Programează o conversație de 15 minute cu Laura

Numele meu este Laura Truța, sunt Mentor Transformațional și sunt aici să îți ofer o cale prin care să înveți cum să-ți transformi mintea de acum, care genereaza o realitate nedorită, în mintea liberă și creatoare – calea către echilibrul interior.

Experiența de peste 20 de ani în mediul de business și de peste 1600 de ore de coaching și mentoring m-a ajutat să înțeleg oamenii care caută ajutor în transformarea lor. Fiecare interacțiune mi-a adus bucurie și recunoștință că mi-au permis să contribui la echilibrul lor. Dincolo de dorințele noastre de a ajunge la rezultate, suntem oameni cu nevoi și reacții mult mai profunde decât ne imaginăm.

Misiunea mea este să te ghidez către tine însuți prin autocunoaștere și conștientizare și să te ajut să obții echilibrul și starea de bine care să te împlinească.

Vrei o viață echilibrată, plină de sens și relații sănătoase cu cei din jurul tău?

Participă la programul

Calea spre echilibrul interior.
6 Săpămâni în transformare

Programează o conversație de 15 minute cu Laura sau rezervă-ți locul acum