Decizia corectă

6 Pași către PLANUL TĂU de succes

Află cum poţi să-ţi atingi obiectivele folosind un model practic și eficient!

Programează o conversație de 15 minute cu Laura sau rezervă-ți locul acum

Ești blocat într-o viață care nu te împlinește și simți că ceea ce faci nu îți mai aduce satisfacție?

Începi cu entuziasm un nou proiect, dar pe parcurs îți pierzi din voință și motivație și nu îl mai duci la capăt?

Simți că viața ta nu este a TA și știi că poți face mai mult, dar pur și simplu nu știi de unde să începi?

transformă-ți viața

Descoperă cum să transformi ideile și dorințele în succes!

Toți avem idei grozave. Dar de ce doar unii oameni reușesc să le pună în practică și alții nu?

Foarte mulți oameni pleacă la drum entuziasmați. Însă pe parcurs energia lor scade, intervine nesiguranța și, automat, obiectivul se pierde. Cel mai important aspect atunci când îți propui un nou obiectiv este să îți cunoști motivația, să fii aliniat cu el și să fii conștient că îndeplinirea acestuia necesită resurse, strategii, timp și efort.

Majoritatea oamenilor sunt nepregătiți pentru acest drum și când, inevitabil, eșuează, apar frustrările: sunt nemulțumiți de ei și de cum arată viața lor, se simt deconectați, simt că este din ce în ce mai greu să ia decizii, sunt fără energie și inspirație chiar și pentru unele activități pe care înainte le făceau cu plăcere, se îndoiesc cu privire la aptitudinile și abilitățile lor.

Află dacă obiectivele tale sunt chiar ALE TALE și transformă-le în REALITATE!

Participă la programul Decizia corectă – 6 pași către PLANUL de succes și descoperă cum să alegi conștient și cum să-ți pui deciziile în practică!

Care este programul Cursului?

Modul 1

Găsim răspunsuri la întrebarea DE CE?

Construim harta de la IDEE LA SUCCES cu prima întrebare DE CE. Răspunzând la această întrebare descoperim motivația din spatele ideii noastre. Această primă etapă este precum un REGLATOR, prin care ne dăm seama dacă vrem cu adevărat acel ceva și de ce vrem să îndeplinim acel obiectiv. 

Modul 2

Găsim răspunsuri la întrebarea CE?

Inițiem PROCESUL concret de materializare a ideii. Conturarea acestui CE ne oferă o perspectivă concretă asupra scopului final. În această etapă IDEEA devine un CE conturat, cu alte cuvinte destinația finală. 

Modul 3

Găsim răspunsuri la întrebările CINE? CUI?  

Conștientizăm CINE ne poate oferi suport ca ideea noastră să devină un succes. Visul tău va implica mereu și alți oameni. Tocmai de aceea în această etapă îți stabilești concret resursele potrivite și, desigur, CUI te adresezi. CINE are nevoie de acel CE de care discutam în modulul anterior? 

Modul 4

Găsim răspunsuri la întrebările UNDE? CÂND?

În această etapă scriem viziunea noastră concretă. Stabilim PLANUL de acțiune și setăm pașii de urmat, localizați în TIMP și SPAȚIU. De acum știm ce să facem, când și în ce context. Existența planului îți oferă siguranță și te ajută să-ți organizezi scopul. 

Modul 5

Găsim răspunsuri la întrebarea CUM?

În această etapă punem la punct detaliile acțiunilor pe care le-am stabilit în modulul precedent: acțiuni specifice, resursa necesară îndeplinirii lor și un calendar detaliat cu ele. Rezultatul final al acestora este atingerea scopului și transformarea unei simple IDEI în REALITATE.

Modul 6

Recapitulare și integrare

În ultimul modul integrăm toată experiența pe care am parcurs-o de-a lungul programului. După ce am găsit răspuns la întrebările esențiale, este timpul să privim imaginea de ansamblu și să acționăm. Cu mentalitatea potrivită și un plan bine pus la punct sărbătorim prima victorie pe calea transformării de la idee la succes.

Ce beneficii ai dacă participi la acest program?

Clienți mulțumiți

Care e diferența pe care a adus-o parcurgerea acestui program în viața mea? Diferența între a ști ce îți dăunează și a renunța la ceea ce îți dăunează. La un moment dat devii dependent de grup, aștepți cu nerăbdare următoarea întâlnire. Consider ca orice antreprenor are nevoie de acest Restart.
Cosmin Răileanu
Antreprenor
Foarte mulți ani am studiat și am căutat soluții să-mi îmbunătățesc performanța și claritatea în obiective. Abia după ce am început să lucrez sesiunile cu Laura am realizat cât timp am pierdut încercând "să merg singură". Anul acesta, performanța mea a crescut cât în alți 3 ani. Datorită sesiunilor cu Laura reușesc să identific mult mai repede blocajele care mă împiedică să merg mai departe si, în același timp, îmi îmbunătățesc relațiile cu cei din jurul meu. Mai mult de atât, claritatea mă ajută să iau decizii de bussines pe termen mediu si lung.
Mădălina Ștefan
Antreprenor
Frecvent, nu realizăm importanța pauzei pentru a reflecta, și anume aceea de a da perspectivă. Analizând împreună cu un business coach modul de lucru și mecanismele de interacțiune, ajungem să identificăm aspectele ce trebuie corectate pentru a asigura succesul business-ului, al echipei și al propriei persoane. Lucrând cu Laura, am descoperit în ea profesionistul pe care te poți baza în procesul de evaluare și creare a perspectivei, iar calitățile care o recomandă sunt obiectivitatea, experiența de 20+ ani în mediul de afaceri, precum și dedicarea pentru succesul clientului.
Petra Vieru
COO Albim Net
A fost o adevărată plăcere să lucrez împreună cu Laura. De la bun început, profesionalismul, motivarea și empatia ei au determinat o evoluție profesională cât mai rapidă în cadrul programului, având grija în același timp și să susțină dezvoltarea personală. Fiecare pas a conținut noi metode și tehnici creative de lucru, toate ajutând la schimbarea perspectivei și la generarea de noi idei. A arătat din plin la fiecare întâlnire cât de mult își dorește să contribuie la reușitele mele, iar pentru asta îi mulțumesc.
Andreea Petre
Antreprenor

Cât te costă Cursul și ce primești

Programul are o structură menită să te GHIDEZE pas cu pas către îndeplinirea obiectivului tău. Iată ce primești în cadrul acestui program:

  • un PLAN DE ACȚIUNE personalizat în funcție de nevoile tale,
  • materiale care să te susțină în această călătorie spre tine însuți.
  • mentoring în grup (19h),
  • follow-up la 2 săptămâni de la finalizarea programului (2h).

La final, vei dezvolta mindsetul potrivit astfel încât să pui în practică pașii din cadrul programului pentru a-ți atinge scopul. 

Preț: 1690 lei

Te întrebi dacă ți se potrivește? 

Programează o conversație de 15 minute cu Laura

Numele meu este Laura Truța, sunt Mentor Transformațional și vreau să îți ofer un PLAN CONCRET prin care să treci la nivelul următor și să conștientizezi că viața este mai mult decât planificare și rezultate. Este succes! 

Experința de peste 20 de ani în mediul de afaceri și de peste 1600 de ore de coaching și mentoring m-a ajutat să înțeleg că dincolo de dorințele noastre de a ajunge la rezultate, suntem oameni cu nevoi mult mai profunde.

Misiunea mea este să te ghidez către tine însuți prin autocunoaștere și conștientizare și să te ajut în mod practic să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Vrei o viață echilibrată, plină de sens și relații sănătoase cu cei din jurul tău?

Participă la programul

Decizia corectă. 6 Pași către planul tău de succes

Preț: 1690 lei

Programează o conversație de 15 minute cu Laura sau rezervă-ți locul acum